17.03.2021 – 17.03.2021

Turvallinen opisto: päätöstilaisuus 17.3.

Datum:
17.03.2021 – 17.03.2021

Koulutuksen päätöstilaisuus pidetään 17.3.2021. Lisätietoa tilaisuudesta tulee myöhemmin.

Kouluttajaesittelyt

Pääkouluttajina toimivat Erikoistutkija, KT Brita Somerkoski ja Helsingin pelastuskoulun rehtori, FT Matti Waitinen. Kouluttajat ovat oppilaitosturvallisuuden erityisasiantuntijoita kokemuksensa ja koulutuksensa perusteella. Molemmat toimivat aktiivisesti oppilaitosturvallisuuden koulutustehtävissä.

Koulutushankkeen tavoitteena on oppia tunnistamaan kokonaisturvallisuuden olemusta kansanopistossa ja kehittää oman opiston turvallisuuden hallintaa systemaattisesti sekä tehdä opiston turvallisuustyöstä pystyvää ja jaettua toimintaa. Koulutuksen aikana laaditaan opiston turvallisuuden kehittämissuunnitelma ja turvallisuuden hallintamalli. Koulutuksen laajuus on 7 op. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Lisätietoja koulutuksesta

Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin!