22.09.2020 10:00 – 15:00

Ammatillista koulutusta järjestävien kansanopistojen työpajapäivä Kuopiossa

Datum:
22.09.2020 10:00 – 15:00
Plats:
Pohjois-Savon opisto, Kansanopistotie 32, Kuopio

Ammatillista koulutusta järjestävien kansanopistojen verkosto kokoontuu sovitusti eri opistojen tiloissa käytännöllisten aiheiden parissa. Kukin opisto maksaa osallistujiensa kustannukset ja kullakin tapaamisella sovitaan seuraavan ajankohdasta, paikasta ja mahdollisesti aiheesta.

Huom! Tapahtuma on siirretty pidettäväksi tiistaina 22.9.2020 Pohjois-Savon Opistolla Kuopiossa.

Pohjois-Savon opisto tarjoaa aloituskahvit. Lounas ja iltapäiväkahvi omakustanteinen.

Työpajat ovat mitä parhainta kansanopistopedagogiikkaa: yhdessä oppimista ja toistemme tukemista!

Sirkka Hokkaselle voit toimittaa ehdotuksia aiheista, joita toivot tapaamisissa käsiteltävän. Häneltä saa myös lisätietoja verkostosta ja tapaamisista.

Kysy lisää:
sirkka.hokkanen@keokarstula.fi