WARM UP – folkhögskoleår för läropliktiga

27.05.2022

53 sp

Folkhögskoleår för läropliktiga

Folkhögskoleår för laropliktiga, Hälsa och välmående, Konst och kultur, Ledarskap, Motion och dans, Pedagogik / undevisning och handledning, Språk och internationalism

Går du ut nian i vår? Är du osäker på vad du vill bli då du blir stor? Finns det områden du ännu behöver träna på? Vill du lära känna dig själv och dina styrkor? Vill du stärka dina språkkunskaper? Eller ditt välmående? Då är du varmt välkommen till oss på Norrvalla folkhögskola! Under ett år av studier får du fokusera på ditt välbefinnande och att hitta din väg vidare i livet. Studierna är heltidsstudier i huvudsak måndag till fredag. Möjlighet till internatboende finns. Utbildningen följer läroplansgrunderna och du kan välja att inrikta dig på språk eller idrott. Hos oss är alla stjärnor!