Vegaaniruuanvalmistus ja kotimaiset erikoiskasvikset -koulutus
Perheniemen evankelinen opisto
Börjar
17.10.2022
Avslutar
18.10.2022
Undervisningsspråk
Finska
Utbildningsform
Kortkurser
Utbildningsområde
Hotell-, restaurang- och cateringbranschen
Beskrivning av utbildning
Ajankohtainen täydennyskoulutus ammattikeittiöosaajille ja muille ruuanvalmistuksen perustaidot omaaville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan vegaanisesta ruuanvalmistuksesta ja kotimaisista erikoiskasveista käytännönläheisesti. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee vegaaniruokavalion erityispiirteet ja osaa hyödyntää monipuolisesti kasviproteiinin lähteitä ruuanvalmistuksessa sekä koostaa täysipainoisia vegaanisia aterioita. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on myös tietoa kotimaisista erikoiskasveista ja niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa.