Vegaaniruuanvalmistus ja kotimaiset erikoiskasvikset -koulutus

Perheniemen evankelinen opisto


Börjar

17.10.2022

Avslutar

18.10.2022

Undervisningsspråk

Finska


Utbildningsform

Kortkurser

Utbildningsområde

Hotell-, restaurang- och cateringbranschen

Beskrivning av utbildning

Ajankohtainen täydennyskoulutus ammattikeittiöosaajille ja muille ruuanvalmistuksen perustaidot omaaville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan vegaanisesta ruuanvalmistuksesta ja kotimaisista erikoiskasveista käytännönläheisesti. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja tuntee vegaaniruokavalion erityispiirteet ja osaa hyödyntää monipuolisesti kasviproteiinin lähteitä ruuanvalmistuksessa sekä koostaa täysipainoisia vegaanisia aterioita. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on myös tietoa kotimaisista erikoiskasveista ja niiden käytöstä ruuanvalmistuksessa.