Lapsen vahvistava kohtaaminen ja lapsidiakonia

Perheniemen evankelinen opisto

08.10.2021

09.10.2021

Finska

12 t

Kortkurser

Församlingsarbete och teologi, Pedagogik / undevisning och handledning, Relationer, Servicebranschen, Socialt arbete

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja näkökulmia lasten parissa työskenteleville ja muuten lasten hyvinvoinnista ja turvallisesta kasvuympäristöstä kiinnostuneille aikuisille. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden löytää oivalluksia sekä lapsen elämän haasteista ja voimavaroista että turvallisen aikuisen mahdollisuuksista tukea lasta. Koulutuksessa käsitellään jokaisen lapsen tarvitsevaa hyvää kasvuympäristöä, ja mitä se edellyttää aikuisilta. Lisäksi tarkastellaan, miten lapsi voi saada aikuisen tukea kasvaakseen turvattomasta perhetilanteestaan huolimatta ehjästi kohti aikuisuutta.