Hyvä Paimen antaa elämän – sielunhoidollinen raamattuviikko

08.07.2024

12.07.2024

Finska

28 h, alkaa maanantaina klo 13.00 ja päättyy perjantaina klo 14.00. Opetus ma klo 14.30-16.30, ti-to klo 9-16.30 ja pe klo 9-14.00. Iltaisin on ohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua.

Kortkurser

Församlingsarbete och teologi

Kurssi on löytöretki Johanneksen evankeliumiin. Jumala ilmaisi apostoli Johanneksen kautta useita keskeisiä ydinopetuksia Jumalasta itsestään sekä Hänen armostaan ja rakkaudestaan. Viikon aikana tutkitaan mitä yksi Jeesuksen kaikkein läheisimmistä opetuslapsista kertoi Hänestä. Kurssin aiheisiin paneudutaan opetuksen kautta sekä yksilöinä, asioita omaa elämää vasten peilaten. Kouluttajina Timo Pokki, TT, dosentti, pastori sekä Petri Välimäki, sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttaja, TM, pastori.