Digi­taaliset työ­välineet ja digi­taali­suus työ­elämä­taitoina- kou­lutus

Pohjois-Savon opisto

23.08.2021

20.05.2022

Finska

53 opintopistettä

Folkhögskollinjer

Databehandling och datakommunikation, Fotografering, Humanistiska området och konstbranschen, Informationsteknik / programmering, Konst och kultur

Koulutus on suunniteltu työelämästä jonkin aikaa poissaolleille ja sinne paluuta suunnitteleville, sekä työelämään palaaville, jotka kaipaavat lisävalmiuksia digitaitoihinsa. Koulutus on suunnattu myös henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita visuaalisesta suunnittelusta ja digitaalisen median ammateista. Koulutukseen ei vaadita alan pohjakoulutusta. Koulutus muodostuu 5 jaksosta. Opinnot sopivat: työelämään palaaville, työssään digitaalisia valmiuksia kaipaaville,visuaalisen alan jatko-opintoihin tähtääville,visuaalisen alan työtehtäviin tähtääville,digitaalista suunnittelusta kiinnostuneille.